Back

Kontakti

info@royal-caffe.eu
+377 (0) 44 784 784
Rruga Madeleine Albright p.n.
Peje / Kosove.

Close

Per ne

E pjekur dhe e bluar imet me kujdes jua sjellim shijen tradicionale e kafes turke.
Perberja: Perzierje e llojeve te perzgjedhura te kafeve Braziliane Santos dhe Minas.
Menyra e ruajtjes: Pas hapjes se paketimit duhet ruajtur ne nje ene te mbyllur.
Paketimi i produkteve ne material tripleks, siguron mbrojtjen nga drita, lageshtia dhe temperatura.

Pse po pret!

Provo edhe ti
Mbretin e Kafes.

Fillimi